|
Autor
|
Poruka
|
|
gia
|
28.03.2011. 18:40
Poštovana, već godinu dana pijem Celeste protiv trudnoće i zbog bolnih i neredovitih menstruacija, već par godina imam problema s dermatitisom pa mi je dermatologica preporučila da pošto već uzimam kontracepciju da probam s Diane 35, iako one služe za ublaževanje akni, smatra da bi mi mogle pomoći. Što Vi mislite o tome? Unaprijed zahvaljujem.
|
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
28.03.2011. 21:06
Radije probajte YAZ
|
|
gia
|
29.03.2011. 08:56
Hvala Vam na brzom odgovoru, već sam pila YAZ, nisu mi odgovarale, baš su mi savjetovali Diane 35. Mislite li da su to loše tablete?
|
|
Natalija Beljo, dr. med.
|
30.03.2011. 19:05
Ne , samo ako je problem kao kod Vas ja pacijentici radije preporučim YAZ jer je niskodozirni , a isti efekt.
|
|
adri23
|
18.04.2011. 23:45
Poštovana!
Već 3 mjeseca pijem Diane 35 i nisam osjetila nikakve teže nuspojave sve dok nisam popila treću karticu.
Nakon uzimanja treće kartice,za vrijeme pauze,osjetila sam zadihanost i brže umaranje pa sam išla gledat upute,međutim tamo piše da ako osjetim zadihanost moram prestat piti tablete i javiti se liječniku! Kod liječnika sam naručena ali sam na redu tek za tjedan dana! Pomozite!! Što da napravim? Da prestanem piti ili??
|