|
Autor
|
Poruka
|
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
18.11.2015. 21:30
Ove uzmite do kraja. Osobno ne smatram da ih trebate mijenjati nego nastavite dalje s uzimanjem. Idućim blisterom smetnje će biti manje ili će nestati.
|
|
minicamini
|
17.12.2015. 22:55
Postovani, pijem lindynette20 vise od dve godine, poslednje dve menstruacije su mi bas oskudne, traju samo dva dana i vise je to braon iscedak nego krv, da li treba da se zabrinem da sam trudna ili je to normalno? Ima li potrebe da radim test? Najlepse hvala.
|
|
Tassu
|
18.12.2015. 14:35
Poštovani,
Pijem Lindynette 20 već 7 mjeseci i probojno krvarenje sam imala samo prvi mjesec. Od tada sam menstruaciju uvijek dobivala 3. dan pauze i trajala bi 4 dana. Danas bi trebala popiti 15. tabletu, što znači da bi sljedeću menstruaciju trebala dobiti tek za 9 dana. Međutim, već 2-3 dana imam neki crvenkasti iscjedak koji podsjeća na početak menstruacije, a danas je malo obilniji nego prethodna dva dana. Ne sumnjam na trudnoću jer nisam preskočila nijednu tabletu, pijem ih svaki dan u isto vrijeme, bez kašnjenja. Zanima me možete li mi reći koji bi mogao biti razlog krvarenja između menstruacija? Hvala unaprijed.
|
|
|
19.12.2015. 02:45
Minicamini normalno je i ne treba test.
|
|
|
19.12.2015. 02:45
Tassu spoting krvarenje tijekom uzimanja niskodozažnih pilula. Nastavite dalje s uzimanjem.
|
|
mima180
|
22.12.2015. 19:00
Poštovani!
Zaboravila sam popiti posljednju tabletu dakle 21.u nedjelju, te sam u ponedjeljak krenula s pauzom od tjedan dana upravo zato sto sam tek u utorak shvatila da sam ju zaboravila popiti, a spolni odnosi imala sam u subotu dakle 20. dan?
Postoji li strah od trudnoće, s obzirom da ne namjeravam više uopće koristiti oralnu kontracepciju ?
|
|
|
22.12.2015. 21:30
Neće doći do trudnoće.
|