|
Autor
|
Poruka
|
|
anaqwert
|
25.02.2019. 10:45
Poštovani,
Zanima me postoji li mogucnost trudnoce ako smo partner i ja prakticirali oralni seks i on je ejakulirao, znaci vjerojatno je imao sperme na prstima, a poslije mi je stavljao prste u vaginu.
Ovulacije mi je inace za 3-4 dana.
Hvala unaprijed!
|
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
25.02.2019. 21:05
Poštovana, ne postoji mogućnost da na taj način dođe do trudnoće.
|
|
M4C1
|
25.02.2019. 21:10
Postovani! Ovulacija mi je bila prije 3-4 dana prema kalendaru, imala sam nezasticene spolne odnose te je suprug ejakulirao u mene obzirom da zelimo dijete. Danas cijeli dan imam kao lagane grceve u maternici koji nikako ne prestaju i pojacan iscjedak nije prestao ni nakon ovulacije. Ti grcevi nisu kao menstrualni vec su vise kao osjecaj skakljanja i dosta je neugodan osjecaj. Jucer sam takoder i povratila, pomislila sam da je viroza, ali se samo jednom desilo. Takoder mi sve smrdi po bljuvotini i u nekoliko navrata imam osjecaj laganog probadanja maternice. Zanima me sprema li se tijelo za menstruaciju jer trebam dobiti za 10 dana ili je moguca i trudnoca ili je cak nesto drugo u pitanju jer upale nemam i bila sam na pregledu? Smatram da je mozda rano vec za te neke "simptome" trudnoce, ali svega sam se nacitala tako da je valjda sve moguce.. Unaprijed hvala na odgovoru.
|
|
oni
|
26.02.2019. 10:45
Poštovani,
imala sam spolne odnose u rizičnom razdoblju ciklusa. Bole me grudi postepeno, a prije dva do tri dana sam znala grčeve osjetiti u donjem dijelu trbuha. Ciklus mi je u prosjeku trajao 28 dana. Zadnju mjesečnicu sam dobila 8.2. i trajala je 6 dana. Kasnila je 13 dana. Nisam imala ikakav rozi iscjedak iz vagine niti sam osjetila mučninu. Osim što me grudi bole na dodir. Sumnjam da je trudnoća u pitanju, ali ste vi stručniji tako da vi procijenite.
Lijep pozdrav
|
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
26.02.2019. 14:00
Poštovana M4C1, prerano je da bi ti simptomi bili uzrokovani trudnoćom. Tek nakon implantacije, koja se dešava otprilike tjedan dana nakon oplodnje može se iz krvi detektirati hormon trudnoće - beta hcg.
|
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
26.02.2019. 14:00
Poštovana oni, prerano je da bi se moglo reći radi li se o trudnoći. Ukoliko menstruacija ne nastupi na vrijeme uradite test.
|