|
123nez123
|
19.07.2019. 08:45
Postovani, inace imam redovite i tocne menstruacije (u dan) ali predzadnja je bila dosta oskudna, prvih dana je bila kao sto bih imala 5,6 dan. Izmedu te menstruacije i ove imala sam odnos sa deckom (nisu mi bili plodni dani te na pocetku intimnog odnosa nismo imali kondom ali smo kasnije uzeli i nije doslo do ejakulacije u meni) ova menstruacija mi kasni vec 4 dana, dojke su mi bolne kao inace pred menstruaciju te osjetim laganu bol malo kod jednog malo kod drugog jajnika. Naime, u zadnje vrijeme sam bila dosta izlozena stresu, imala sam fazu kada sam izgubila dosta kilograma u samo 2 tjedna, a sada se naglo vracam u formu te sam dobila nekakvu prehladu dan prije menstruacije. Je li moguce da kasni zbog tih cimbenika ili ipak postoji ikakva mogucnost od trudnoce? Hvala na odgovoru i lijep pozdrav.
|
|
123nez123
|
22.07.2019. 21:50
Postovani, napravila sam Clearblue test trudnoce nakon 8 dana kasnjenja menstruacije, negativan je. Htjela sam vas jos pitati je li to dovoljan vremenski razmak da test pokaze tocne rezultate jer sam cula da testovi navodno vrijede tek od drugog tjedna kasnjenja menstruacije. Hvala i lijep pozdrav!
|