|
janjuska
|
23.07.2019. 22:30
Poštovani,
Izvinjavam se unapred što će moja pitanja biti možda infantilna, ali moram da pitam jer umirem od straha i panike.
Naime, reč je o sledećem- 26.06. dečko me je zadovoljavao prstima, usput je malo dodirivao i svoj polni organ iz koga je stalno curila sluz, i opet bi stavljao prst meni u vaginu, do granice bola, jer, nevina sam. Nije bilo petinga.On nije ejakulirao tada. Posle nekoliko sati dobila sam normalnu menstruaciju.
16.06. opet me je zadovoljavao prstima i par puta je svojim polnim organom prešao preko mog, to je sve kratko trajalo, i tad je iz njegovog p.organa curila sluz.
Ja inače dobijam menstruaciju na 23-26 dana, međutim danas je 27. dan i još nisam dobila. A, pri tom nemam ni simptome PMS-a.
Da li prema svemu što sam navela postoji mogućnost trudnoće? Jako sam uplašena i nervozna. Ovo je prvi put da imam ovakav "odnos".
Molim Vas da mi odgovorite. Da li bespotrebno paničim? Učila sam biologiju ali sve to što sam učila do mog mozga u ovom trenutku ne dopire.
Hvala unapred!
|
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
24.07.2019. 09:30
Poštovama, prema onome što ste naveli ne postoji mogućnost trudnoće. Vjerojatno je u pitanju hormonski disbalans. No, ukoliko menstruacija ne nastupi u idućih tjedan dana, za svaki slučaj uradite test na trudnoću.
|
|
janjuska
|
31.07.2019. 05:21
Poštovani,
Izvinjavam se unapred na mojim, opet kažem , infantilnim pitanjima. Ali, strah nadvladava sve ostalo.
Ja jesam dobila menstruaciju, trajala je 6 dana, bila je i bolna, prvi dan.
Verovatno umišljam zbog straha, ali da li postoji mogućnost da je to bilo implantacijsko krvarenje?
Hvaala.
|