|
tincica7
|
24.06.2021. 13:55
Poštovani,
Ovaj mjesec sam imala nekoliko nezaštićenih odnosa s partnerom, te mi sad menstruacija kasni već 6 dana. Imam tipične simptome PMS-a, bolne grudi, napuhnutost, iscjedak minimalan. Nisam još radila test, sve čekam da li ću dobiti. Nemam neke mučnine ili nešto tako.
Pošto imam Hashimoto uz hipotireozu, TSH mi nije uredan, 6.1, pa 3.9, te zadnji u 3 mj. 4.7, i skače iz neke normale za začeće, koliko je onda uopće moguće da sam ostala u drugom stanju? Napominjem da ne uzimam nikakvu terapiju, jer po njihovom samo da pratim, a i UZV je pokazao već veliko oštećenje i pitanje je dana kada će mi hormoni potpuno prestati raditi.
Da li da pričekam još koji dan ili ne?
Hvala, lp
|
|
Mu_y
|
05.07.2021. 01:05
Opet ja sa pitanjem i molim za vas odg.
Danas sam obrisala se papirom i vidim da menstruacija dolazi pojavilo se malo sukrvice ,popodne i malo na ulosku je pokazalo smede,menstra je na vrijeme dosla ali mi cudno sto pola dana nema krvi te vec samo smedkasto i nema bolova stomaka sto inace imam jake bolove.Bojim se da to nije lazna. Jeste li sigurni da nije moguca trudnoca na moj prethodni opisani nacin. Da li je moguce npr da mogu toliko utonuti u san a da ne osjetim da me raspremi i da me iskoristi i da npr ostanem trudna ? Jer mi je cudna ova mens.i plasim se . Molim za odg.
|