|
luna1985
|
13.06.2012. 17:35
Poštovani,
Imam curicu od 5 godina i ima nekoliko dana kad ide piškiti govori da je boli,ali samo ujutro kad ustane poslije ništa.To se dešavalo i prije par mjeseci i tada sam joj uradila nalaz urina i sve je bilo ok. I sad opet sam ponovila sve ok.I već tjedan dana to ne spominje samo joj na gaćicama ima par dana primjetim ko žućkasti iscjedak i to samo ujutro kada se ustane,tijekom dana ništa nema niti više govori da je boli.U gradu kojem živim nema dječiji ginekolog,išle smo do pedijatra i on smatra da to nije ništa jer je ne boli svaki dan već to spomene svakih 10-tak dana.Ali mene zabrinuo taj iscjedak pa kakvo je vaše mišljenje,je li joj mogu namazati s nekom kremom i malo držati da sjedi u nekim kupkama ( kadulja,kamilica ) ili nešto slično,jer mislim da bi joj bilo previše traumatično da je vodim ginekologu? A evo jučer i danas nema iscjetka na gaćicama samo sam joj jutros primjetila ko zrno iscjetka kad sam je brisala poslije mokrenja na papiru.Pa me zanima vaše mišljenje?
Hvala
|
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
13.06.2012. 18:20
Poštovana, probajte joj namazati sa Canesten kremom 2-3x dnevno izvana. Nećete pogriješiti.
|