|
Autor
|
Poruka
|
|
stranger22
|
09.02.2015. 10:25
Poštovani,
zadnja mjesečnica mi je bila 8.1.2015, više manje je redovna, bez većih oscilacija. Odnos sam imala 25.1.2015. uz zaštitu (prezervativ) i ako se ne varam za vrijeme neplodnih dana. Mjesečnica mi kasni sada već četiri dana što me već počinje zabrinjavati iako osjećam laganu bol u donjem dijelu trbuha koja brzo prestane i onda ništa.
U 12.mjesecu sam uzela tabletu Ellaone i je li moguće da zbog nje kasni? Postoji li mogućnost trudnoće i da napravit test ili da pričekam još koji dan? Unaprijed hvala!
|
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
09.02.2015. 20:10
Niste imali nezaštićen odnos. Dani su plodni no nije bilo ejakulacije. Pričekajte još koji dan da nastupi menstruacija.
|
|
Jasmina123456a
|
10.02.2015. 11:10
Postovanje, prije manje od pola godine pocela sam da pijem yaz pilule. Prije 2 mjeseca sam preskocila jednu svijetlo-ruzicastu pilulu i po uputstvu sam izabrala drugu opciju, tj.preskocila sam placebo pilule i odmah presla na novi blister, taj mjesec mi je izostala menstruacija, medjutim kada sam pocela piti ostale tablete, i stigla do placebo, nisam dobila menstruaciju ponovo, i kasni mi vec 9 dana ali imam vrlo izrazen PMS. Molim vas, recite mi da li imam razloga za brigu i koji moze biti razlog ponovnog izostanka menstruacije, da li je moguce da sam trudna? Napomenula bih da sam nedavno imala grip, ali nisam pila antibiotike, vec samo aspirin, i neke tablete sa paracetamolom. Hvala vam unaprijed!
|
|
|
11.02.2015. 01:00
Niste trudna. Događa se izostanak menstruacije vrlo često uz pilule Yaz. Nastavite dalje prema shemi uzimanja.
|
|
meredith95
|
18.02.2015. 10:15
Poštovani,
popila sam escapelle 27.1. i 3.2. nastupilo je krvarenje koje je trajalo 4,5 dana. Bolno i oblino kao menstruacija iako mislim da sam ovdje negdje procitala da to ona nije vec da je to krvarenje izazvano pilulom,tako da nisam sigurna. Menstruaciju sam trebala dobiti 16.2. a nemam nikakve naznake pmsa. Koje je ocekivano vrijeme sljedece menstruacije ako je ovo poslijednje krvarenje bilo izazvano pilulom? I da li mogu znati kada mi je ovulacija?
Jucer sam imala odnose pa se bojim da nisu mozda mogli biti plodni dani.
Puno hvala na utrosenom vremenu.
|
|
|
18.02.2015. 11:00
Trebala bi nastupiti do tjedan dana kašnjenja.
|
|
Strum
|
18.02.2015. 22:35
Postovani da li bi mogao dobiti odgovor samo ako jeste da posjetimo vasu ordinaciju.
|
|
|
19.02.2015. 09:45
Stranger ne vidim razloga za brigu. Nakon pilule za dan poslije može kasniti do 7 dana. Ne radi se o trudnoći.
|