|
Autor
|
Poruka
|
|
lana91
|
27.10.2015. 13:15
Dobar daň nová sám ovdje ..jucer sám saznala da sám trudna zadnja menga mi bila 24.9 zanima me el mogu prekinut trudnocu s tabletom sta govore da je dosla kod nas ...jer trudnoca je iznenada i šok i to pred operaciju a cekala sám cetri godine tu operaciju i sad konacno kad je desí mi se trudnoca .....
|
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
27.10.2015. 22:15
Abortivnih pilula nema u Republici Hrvatskoj.
|
|
Mamicamama1
|
30.10.2016. 13:35
Postovani. Zadnju menstruaciju sam imala 04.10. Nakon toga sam imala ne zasticene odnose ali preninuti snosaj. Zatim sam 22.10 imala odnoc i decko je svrsio u mene. Poslije toga sam imala bolove u lihevom jajniku, cesto mokrenje, a zatim i bolove kao predmenstrualne trajalo je dva do tri dana. Poslije se smirili bolovi i danas opet sam dobila menstrualne bolove i prokrvarila sam. Rano mi je jos za menstruaciju. Ne znam mozda je poranila i postoji li mogucnost da sam ipak trudna iako se pojavila krv. Da li je mozda implantacijsko krvarenje jer je proslo vec 7 dana od kako je decko svrsio u mene. Molim sto brzi odgovor i unaprijed hvala. Pozdrav.
|
|
TinaVale
|
30.10.2016. 17:30
Imala sam 6 dan za vrijeme menstruacije spolno nezasticeni odnos sa deckom. Moze li doci do trudnoce?
|
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
30.10.2016. 17:35
Prema opisanom imate menstruaciju, tako da je trudnoća isključena a kamoli implantacija.
|