|
Petraa65
|
03.02.2020. 22:20
Pozdrav, imam jedno pitanje, cijelo vrijeme sam u strahu jesam li trudna, dakle, prvi puta sam imala spolni odnos, prvi puta je "izvadio" na vrijeme i rekao mi je da ne mogu zatrudniti, a onda je bio i ejakulirao jednom u analni otvor, i sad mi smo bili pod kutem gdje sjeme nije mogli doci do rodnice, tako barem on kaze, stoga me zanima jesam li trudna posto imam napuhan stomak i, a to se sve dogodilo prije 4 dana, imala sam tada jos menstruaciju koja je prosla od danas, nisam nista tesko jela, osim lazanjeta i juhe danas od cega bi mi se mogao i "napuhati" stomak mozda, tjera me na veliku nuzdu malo osjetim, ali ne jako, stoga ne znam sto mi je, pa ako me mozete savjetovati, Srdacan pozdrav.
|
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
04.02.2020. 09:30
Poštovana, 4 dana je prekratak period da bi simptomi bilo od eventualne trudnoće, osim toga odnos je bio u vrijeme neplodnih dana, tako da ne postoji mogućnost trudnoće.
|
|
owr23
|
05.02.2020. 23:30
Poštovani,
Ispricavam se ako je pitanje glupo no nemogu mirno spavati ako vas ne pitam, dali je moguća trudnoća u plodnim danima ukoliko nije bilo spolnog odnosa već samo guranja prsti, partner je ejakulirao na niži dio mog trbuha pa se bojim da se nesto nije slilo i da je on prstima spermu unio u rodnicu.
Unaprijed hvala
|