Gubitak našeg dragog prijatelja i kolege


Gubitak našeg dragog prijatelja i kolege

Nažalost više nije sa nama naš dragi prijatelj, kolega i član Uređivačkog odbora zdravstvenog portala Cybermed, prof. dr. sc. Željko Bumber koji je tragično preminuo u ponedjeljak 23.04 2007. u 56. godini. Pamtit ćemo ga kao vrhunskog stučnjaka, pobornika istine i zastupnika pravde, omiljenog među kolegama i pacijentima, koji je svojim odgovornim i predanim radom ulijevao sigurnost i povjerenje kako pacijentima tako i kolegama.

Od samog početka zdravstvenog portala Cybermed, prof. dr. sc. Željko Bumber je svojim nesebičnim radom i požrtvovnošću, a posebice komunikacijom s pacijentima u okviru foruma Otorinolaringologija, doprinjeo boljoj informiranosti pacijenata o bolestima, čimbenicima rizika bolesti, lijekovima i dijagnostičkim postupcima te skratio put do dijagnoze i rješenja njihovog zdravstvenog problema.

Komemoracija posvećena uspomeni i djelu prof. dr. sc. Željka Bumbera održati će se u petak 27.04. 2007., na Medicinskom fakultetu Zagreb, u 12 sati, a ispraćaj dragog nam pokojnika biti će istog dana, u 14,10 sati u krematoriju na Mirogoju. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pogreba u crkvi Krista Kralja na Mirogoju.

Njegov lik, plemenitost i vedrina ostat će trajno u našim srcima.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.