Aktivno živim i s oslabjelim mokraćnim mjehurom!


Aktivno živim i s oslabjelim mokraćnim mjehurom!

Znala sam da moje tijelo prolazi kroz promjene. Očekivala sam valove vrućine, možda pokoji kilogram više te ostale popratne pojave menopauze o kojima žene često govore. Međutim, zaista mi ni na kraj pameti nije bilo da ću patiti od oslabjelog mokraćnog mjehura. Nezgode s kapljicama mokraće pojavljivale su se najčešće pri dizanju malo težih predmeta, a kasnije čak i kada bi se zakašljala ili malo jače nasmijala. Meni, kao osobi koja se čitavu mladost bavila sportom te koja i dan danas osjeća potrebu za fizičkim aktivnostima, oslabjeli mjehur značio je promjenu načina života na koji sam navikla i koji me je ispunjavao.

Počela sam izbjegavati duge šetnje sa svojim suprugom, u koje smo često običavali odlaziti i koje su me toliko ispunjavale. Problem nevoljnog gubitka urina rješavala sam kako sam znala. Najčešće bi se štitila običnim higijenskim ulošcima, no kako sam ih često morala mijenjati, brzo bi ponestajali pa sam se snalazila i sa improviziranim ulošcima koje bi sama napravila u svojoj kućnoj radinosti od toaletnog papira. Ma koliko god kreativna bila, nisam pronalazila adekvatna rješenja.

Nakon tri godine od prve pojave problema, konačno sam skupila hrabrost i odlučno krenula u potragu za stručnom pomoći kod svoje doktorice. Na prvi spomen situacije u kojoj se nalazim, moja liječnica mi je objasnila kako menopauza može uzrokovati oslabjeli mokraćni mjehur, ali i da povremeni gubitak urina mogu iskusiti i znatno mlađe žene. Iznenadila sam se saznavši da se vjeruje kako je ova pojava u Hrvatskoj prisutna gotovo jednako kao i alergija na pelud. No ono što me je najviše obradovalo je činjenica da postoji idealno i diskretno rješenje za žene koje se suočavaju s tegobama oslabjelog mokraćnog mjehura s kojim mogu vratiti dostojanstvo i osjećaj ženstvenosti. Isprobala sam TENA Lady uloške koji su specijalno dizajnirani za upijanje urina. Na prvi pogled djeluju kao i higijenski, pa moram priznati da sam se malo pribojavala kako će funkcionirati, međutim ugodno sam se iznenadila i odmah prepoznala razliku. Od tada ih koristim u svakoj prilici.

Naučila sam da su TENA Lady ulošci specijalno razvijeni za upijanje urina, imaju posebnu jezgru koja zadržava tekućinu što osigurava suhu površinu te koža ostaje suha i nije podložna iritacijama. Osim toga, imaju ugrađen i specijalni sustav koji sprječava razvoj i širenje bakterija koje uzrokuju nastajanje neugodnih mirisa prouzrokovanih amonijakom, sastavnim dijelom urina. Jedino sa specijalnim ulošcima za upijanje urina uspjela sam postići potpunu zaštitu, svježinu i diskreciju, a moj suprug i ja ponovo uživamo u dugim šetnjama!

Besplatno isprobajte TENA Lady uloške! Kliknite ovdje za narudžbu besplatnog uzorka.

TENA Lady light with hand

 Oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.