Odlazak dragog prijatelja i kolege


Odlazak dragog prijatelja i kolege

Nažalost više nije sa nama naš dragi prijatelj, kolega i član Stručnog kolegija zdravstvenog portala Cybermed.hr, doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med., koji je tragično preminuo u  nedjelju 15.10 2017. u 48. godini života. Pamtit ćemo ga kao vrhunskog stučnjaka, omiljenog među kolegama i pacijentima, koji je svojim odgovornim i predanim radom ulijevao sigurnost i povjerenje kako pacijentima tako i kolegama.

Doc. dr. sc. Kostović je od 2005. godine suradnik našeg portala, a odgovaranjem na forumima Dermatovenerologija, Estetska-korektivna dermatologija, Akne, Atopijski dermatitis i Genitalne bradavice, doprinio je boljoj informiranosti pacijenata o bolestima, čimbenicima rizika bolesti, lijekovima i dijagnostičkim postupcima iz područja dermatovenerologije. Jednako tako, njegovi odgovori su doprinijeli bržem postavljanju dijagnoze i rješavanju zdravstvenih problema.

Na Cybermed.hr-u objavio je sljedeće članke – Posljedice prekomjernog izlaganja UV zrakama, Vitiligo, Dermatomikoze i Lijekovi koji se koriste s ultraljubičastim ili vidljivim zračenjem. Valja spomenuti da je doc. dr. sc. Kostović sudjelovao i u pripremi tekstova za centre za edukaciju pacijenata iz područja dermatovenerologije. Uz pisanje na Cybermed.hr-u, doc. dr. sc. Kostović je objavljivao članke i u našoj Reviji za zdravlje i Medicinskom glasniku.

Inače, doc. dr. sc. Krešimir Kostović je bio voditelj Odjela za upalne kožne bolesti, Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Medicinskog fakulteta te član brojnih stručnih povjerenstava. Tijekom svoje karijere u više navrata se stručno usavršavao u inozemstvu te je objavio cijeli niz članaka u stručnim medicinskim časopisima. Također, više puta je bio jedan od autora u udžbenicima iz dermatovenerologije.

Njegov lik, plemenitost i vedrina ostat će trajno u našim srcima.
Krešo, uvijek ćeš nam nedostajati.

"

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Ispraćaj dragog nam prijatelja i kolege biti će u petak, 20. listopada, u 14,10 sati na groblju Mirogoj.

"
Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.