Top forumi (2001-2006.)


Od samog trenutka otvaranja foruma na zdravstvenom portalu Cybermed.hr 27. svibnja 2001. pa do danas zaprimljeno je više od 47.000 poruka vezanih uz upite i savjete o zdravlju, kako u okviru foruma tako i u okviru kontakt rubrike što svjedoči o velikom interesu i potrebi za komunikacijom između pacijenata i liječnika putem Interneta. Također treba istaknuti da su savjeti liječnika i stomatologa koji se dobivaju od početka rada foruma besplatni.

U početku je u dijelu portala namjenjenom široj javnosti bilo u funkciji samo 6 foruma i to forumi Dermatovenerologija, Ginekologija, Otorinolaringologija, Pedijatrija, Psihijatrija i Hrabri – forum za zlostavljanu i zanemarenu djecu, a tijekom idućih godina otvoreno je još 30 foruma. Danas je u funkciji 28 foruma, 7 foruma služi kao registar pitanja i odgovora, a 1 forum više nije dostupan na stranicama.

Trenutno je na stranicama Cybermed.hr-a objavljeno više od 26.000 poruka što predstavlja respektabilan registar pitanja i odgovora iz područja medicine i stomatologije čiji sadržaj ne samo da može biti edukativan za osobe koje nisu zdravstvene struke već i za zdravstvene djelatnike i studente medicine, stomatologije i farmacije, jer svaki forum predstavlja "casebook" iz određenog područja medicine ili stomatologije.

Forumi koji su pobudili najviše interesa u proteklih pet godina su:

  •  Ginekologija - 5.629 objavljenih poruka
  •  Pedijatrija - 5.388 objavljenih poruka
  •  Dermatovenerologija - 4.455 objavljenih poruka

Zadnja izmjena: 20.01.2011.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.