Igrajte se i uživajte u prekrasnoj kosi!


Igrajte se i uživajte u prekrasnoj kosi!

Sjajna, bujna i njegovana kosa uvelike utječe na naš svakodnevni život. Dugotrajan stres, nezadovoljavajuća prehrana, hormonalne promjene te različiti drugi fiziološki čimbenici mogu uzrokovati pretjerano ispadanje, gubitak gustoće i volumena kose kako u žena tako i u muškaraca. Neupitno je istaknuti da svi mi želimo  imali  čvrstu, bujnu i sjajnu kosu koja predstavlja ideal ljepote. Ali kako to postići i pri tome se dodatno  i nagraditi?

Normalno gubimo  između 80 do 100 vlasi dnevno. Ako je taj gubitak veći  govorimo o pojačanom ispadanju kose. Dermatolozi često dijele ispadanje kose na privremeni i trajni.

Privremeni gubitak kose možemo zaustaviti detektiranjem i uklanjanjem uzroka pojačanog ispadanja  te potaknuti rast kose adekvatnom njegom . Pri trajnom gubitku kose ponekad je vrlo teško ili gotovo nemoguće zaustaviti gubitak kose. U tim slučajevima medicinski tretman i adekvatna njega su nužni.

Bez obzira na uzrok važno je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga  je važno korijen kose i vlasi opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za rast i regeneraciju.

Fitoval2

Krkini laboratoriji spojili su jedinstvenu kvalitetu i farmaceutsko znanje te Vam nude rješenje u obliku linije proizvoda Fitoval  protiv ispadanja kose koja se sastoji od  šampona, losiona i kapsula.  Linija predstavlja cjelovit pristup u rješavanju problema  ispadanja kose jer se proizvodi nadopunjuje u djelovanju osiguravajući potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu  biološku prehranu korijena kose.

Fitoval linija protiv ispadanja ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitim korištenjem sva tri  proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose postiže se  smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen. Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah već nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak.

Dopustite da Fitoval bude i Vaš stručnjak za lijepu i zdravu kosu. Pozivamo Vas da  posjetite web stanicu www.fitoval.com.hr gdje ćete uz mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija  moći pronaći i pravila nagradne igre te odmah riješiti  nagradno pitanje. Možda baš Vi osim čvrste i jake kose  osvojite i dodatne zanimljive nagrade. Vidimo se na www.fitoval.com.hr.

 Oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.