Inovativno rješenje za suhe oči


Inovativno rješenje za suhe oči

Na hrvatsko tržište stigle su Bepanthol kapi za oči, koje trenutno i učinkovito djeluju kod suhih, nadraženih i umornih očiju. Inovativne Bepanthol kapi za oči sadrže jedinstvenu kombinaciju tvari koje u isto vrijeme vlaže i štite površinu oka te stabiliziraju suzni film i na taj način trenutno uklanjaju osjećaj suhoće u očima.

Suh zrak, dugotrajan rad na računalu, hladnoća i vjetar samo su neki od uzroka suhih, nadraženih i umornih očiju.

Osim vanjskih čimbenika do povećane suhoće naših očiju može doći zbog upotrebe kontaktnih leća, hormonalne promjene tijekom menopauze, bolesti kao što su reumatizam i dijabetes te radi uzimanje određenih lijekova.

Uzroci suhog oka osobito su česti kod žena i kod osoba starijih od 35 godina, a možemo ga prepoznati po simptomima kao što su osjećaj suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Nove kapi za oči Bepanthol nadraženom oku pružaju trenutačno i učinkovito olakšanje uklanjajući sve simptome suhog oka zahvaljujući svom inovativnom sastavu.

Bepanthol kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i dekspantenola koji stvaraju viskozno-elastičan film na rožnici oka te istovremeno vlaže i štite površinu oka od štetnih, vanjskih podražaja. Djeluju tako što hijaluronska kiselina stabilizira suzni film, a dekspantenol je odgovoran za hidratizaciju oka, a njihov je zajednički učinak brzo i djelotvorno uklanjanje osjećaja suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Bepanthol kapi za oči ne sadrže konzervanse i primjerene su za osobe s osjetljivim očima, kao i korisnike kontaktnih leća, a dolaze u praktičnom pakiranju od dvadeset doza za jednokratnu primjenu.

oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.