Medtronic traži trkače na duge pruge koji koriste medicinsku tehnologiju


Medtronic traži trkače na duge pruge koji koriste medicinsku tehnologiju

Kompanija Medtronic Inc. najavila je kako prima prijave trkača iz cijeloga svijeta koji koriste medicinsku tehnologiju za sudjelovanje u sedmom godišnjem programu "Medtronic Global Heroes" (Medtronicovi svjetski heroji).

Na kraju će odabrati najviše 25 trkača koji će osvojiti plaćeno sudjelovanje u utrci "Medtronic Twin Cities Marathon", poznatoj i kao "Medtronic TC Mile", za sebe i pratitelja, kao i plaćenu zrakoplovnu kartu te smještaj – sve to za "svjetskog heroja" i njegova gosta.

Posjetite internetsku stranicu medtronic.com/globalheroes kako biste se prijavili ili preporučili nekoga drugoga za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju programa "Medtronic Global Hero". Trideset i prvi godišnji vikend "Medtronic Twin Cities Marathon" održat će se od 5. do 7. listopada 2012. Rok za predaju prijava za sudionike je 27. travanj 2012.

U zajedničkoj organizaciji neprofitne organizacije Twin Cities in Motion (organizatora utrke "Medtronic Twin Cities Marathon") i zaklade Medtronic Foundation, program "Global Heroes" odaje priznanje trkačima iz cijelog svijeta koji koriste neki medicinski uređaj.

Sudionicima programa "Global Hero" mogu postati trkači koji se pomoću medicinskih uređaja liječe od bolesti iz jedne od sljedećih kategorija: srčane bolesti, dijabetes, kronična bol, poremećaji kralježnice i neurološki, gastroenterološki ili urološki poremećaji. Od medicinskih uređaja u obzir dolaze sve vrste elektrostimulatora srca (pacemakera), kardioverter-defibrilatora (ICD), sve vrste uređaja za liječenje poremećaja kralježnice i neuroloških poremećaja, sve vrste inzulinskih pumpi i sve vrste srčanih zalistaka. Prijaviti se mogu svi trkači koji koriste navedene medicinske uređaje, bez obzira na proizvođača uređaja.

Trkače će odabrati odbor neprofitne organizacije Twin Cities in Motion. Od kandidata će se možda tražiti da udovolje određenim uvjetima, a svi oni moraju dostaviti potvrdu da su se o sudjelovanju u utrci posavjetovali sa svojim liječnikom.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu https://www.tcmevents.org/.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.