Počela nova sezona akcije "Mršavimo zajedno"


Počela nova sezona akcije "Mršavimo zajedno"

Uz pomoć stručnjaka novinarski dvojac Meštar i Nikolina te bračni par Matijević tijekom dva i pol mjeseca planiraju zdravo "otopiti" 60 kilograma. Kaže se da je u dvoje sve lakše, a kroz narednih 10 tjedana ćemo saznati vrijedi li to i za gubitak kilograma.

Već tradicionalna akcija portala zdravakrava.hr "Mršavimo zajedno" ušla je u svoju petu sezonu, a ovoga će puta uz nutricioniste, liječnike, kozmetičare, fitness trenere i psihologa zdravo mršavjeti dva para: poslovni kolege, tj. poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević.

Tim portala zdravakrava.hr je sa svojim stručnim suradnicima osmislio ovaj program kao cjelovit i zdrav pristup mršavljenju, a uspješno ga je prošlo već jedanaest kandidata u četiri sezone. Kandidate i sada očekuje naporan ritam, mnogo truda i učenja, ali i nezaobilazna podrška svih čitatelja portala.

Priključite se i vi projektu - podržite Nikolinu, Davora, Andreu i Mladena svojim komentarima i uz njih se motivirajte na usvajanje zdravijih navika i gubitak kilograma.

Izvor:
Zdravakrava.hr

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.