Potpisan ugovor o najmu poslovno-hotelskog kompleksa Rebro


Potpisan ugovor o najmu poslovno-hotelskog kompleksa Rebro

Željko Reiner, ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Zagreb i Ivica Čačić, direktor tvrtke Hotel Partner potpisali su danas ugovor o najmu poslovno-hotelskog kompleksa na lokaciji Rebro. Prema potpisanom ugovoru tvrtka Hotel Partner ostvarila je pravo najma poslovno-hotelskog kompleksa Rebro na dvadeset godina. Tvrtka Hotel Partner će u kompleksu otvoriti hotel "Rebro" s tri zvjezdice i devet lokala i poslovnih prostora u kojima će se nalaziti ljekarna, trgovina mješovitom robom, restoran, tisak, drogerija i slični sadržaji koji trenutačno nedostaju u kompleksu Rebro.

Hotel "Rebro" imat će kapacitet od 60 dvokrevetnih soba, po cijeni od oko 500 HRK, odnosno moći će smjestiti 120 osoba.

Ivica Čačić: "Ovaj ugovor nam je otvorio vrata da završimo posao koji smo počeli. Ovo će biti prvi hotel na tako specifičnoj lokaciji u Hrvatskoj, a prema iskustvima iz inozemstva uvjereni smo da će ovo biti uspješan i koristan projekt."

 "Drago mi je da smo potpisali ugovor. KBC Zagreb će početkom 2011. dobiti  hotel i druge komercijalne sadržaje koji će našim pacijentima i njihovim obiteljima omogućiti lakši boravak u bolnici, a mjesečni najam je dodatni prihod bolnice koji ćemo namjenski uporabiti za otplatu dijela kredita za izgradnju i opremanje KBC Zagreb." – rekao je Željko Reiner.

Na natječaju za najam hotela i okolnih poslovnih prostora, raspisanom u rujnu prošle godine, pobijedila je tvrtka Hotel Partner u partnerstvu s konzultantom Davorom Šternom. Tvrtka Hotel Partner je konzultantska tvrtka za turizam koja je radila na procjeni vrijednosti brojnih hotela u Hrvatskoj i inozemstvu, a 2003. godine koncipirali su i strategiju razvoja nacionalnog turizma.

Izvor:
Madison Consulting

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.