Regionalna konferencija o poslovanju u zdravstvu


Regionalna konferencija o poslovanju u zdravstvu

Prva Regionalna konferencija o poslovanju u zdravstvu - HEALTH CARE BUSINESS ARENA 2012, održati će se 24. i 25. svibnja 2012., u hotel The Regent Esplanade u Zagrebu. Cilj konferencije je potaknuti razmjenu ideja o procesima u sustavu, u svrhu racionalizacije troškova i održanja kvalitetne sinergije, osobito između industrije i proizvođača za zdravstveni sektor i sustava u cjelini. Na konferenciji će biti predstavljeni novi projekti u pravcu učinkovitosti, a prilika je i za s one koji za svoje projekt traže potencijalne investitore.

Konferenciju organizira Infoarena Grupa pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Zdravstveni sustav, kao jedna od najvažnijih javnih djelatnosti za ukupnu društvenu zajednicu, u vremenima gospodarske recesije i smanjenih mogućnosti financiranja suočen je s dodatnim izazovima očuvanja stabilnosti i kvalitete pružene usluge.

Industrija i proizvođači za zdravstveni sektor u takvim uvjetima također su pred zahtjevima za prilagođavanje.

Međusobna komunikacija svih sudionika u zdravstvenom sustavu, razmjena ideja, iskustava i rasprava o potencijalnim rješenjima mogu pridonijeti kvaliteti funkcioniranja sustava u cjelini.

Glavne teme prvog dana konferencije su:

  • Okrugli stol - Partnerstvo javnog i privatnog sektora u zdravstvenom sustavu, potencijal unapređenja
    razine usluga
  • Okrugli stol - Proces pristupa tržištu zdravstvenog sektora
  • Okrugli stol - Informacijeske tehnologije u zdravstvenom sustavu

Kroz dinamične panel diskusije saznajte, iz prve ruke, o planovima i uređenju zdravstvenog sustava u vremenu gospodarske recesije i smanjenih mogućnosti financiranja. Drugog dana konferencije (25. svibnja) biti će predstavljeni različiti projekti i radionice, a samo da izdvojimo neke: Mobilno zdravstvo (Ericsson Nikola Tesla), Energetska učinkovitost (Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja), Medicinski uređaji-novi pravilnici (HUP).

Više o konferenciji i samom programu saznajte na www.infoarena.hr

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.