Salvus donirao 53.000 kuna udrugama žena oboljelih od raka dojke


Salvus donirao 53.000 kuna udrugama žena oboljelih od raka dojke

U sklopu kampanje "Snaga je u nama" tvrtka Salvus donirala je 53.000 kuna udrugama Europa Donna Hrvatska za psihološku pomoć oboljelima od karcinoma dojke i Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju. Novac je prikupljen prodajom proizvoda Solgar Skin, Nails and Hair Formula tijekom mjeseca borbe protiv raka dojke. 

Tijekom listopada ‒ mjeseca borbe protiv raka dojke  ‒  tvrtka Salvus, kao zastupnik vodećega svjetskog proizvođača dodataka prehrani Solgar, izdvojila je 10 kuna od svake prodane bočice proizvoda Skin, Nails and Hair, koji se prodavao u ljekarnama diljem Hrvatske. Na taj su način prikupljene 53.000 kuna koje su donirane udrugama Europa Donna Hrvatska i Nismo same. Tvrtka Salvus već devetu godinu zaredom donira novac udrugama žena oboljelih od raka dojke, a od ove godine zajedno s udrugama Europa Donna i Nismo same pokrenuta je kampanja "Snaga je u nama".  

Tvrtka Salvus na taj način želi pružiti potporu udrugama koje pomažu ženama s najčešće dijagnosticiranom zloćudnom bolesti u Europskoj uniji te je odabran proizvod Skin, Nails and Hair jer ljepota i zdravlje organizma dolaze iznutra. Prema posljednjim objavljenim podacima u Hrvatskoj, u 2019. godini zabilježeno je 2999 slučajeva raka dojke, a od te su zloćudne bolesti u 2020. godini umrle 722 žene. 

Zahvaljujući kampanji "Snaga je u nama", Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna osigurat će dio novca potreban za psihosocijalnu pomoć, a udruga Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju. Zahvaljujući donacijama do sada je udruga Nismo same bila potpora za 620 žena oboljelih od raka kojima je osigurano više od 21 000 besplatnih vožnji taksijem na kemoterapiju i zračenje. 

Solgar-donacija-2ndn

Izvor:
Salvus

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.