Sandoz postao nositelj Certifikata Poslodavac Partner


Sandoz postao nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Tvrtka Sandoz od danas je nositelj Certifikata Poslodavac Partner koji tvrtka SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Nositelji Certifikata Poslodavac Partner su tvrtke koje su prošle proces provjere načina edukacije i razvoja kadrova, zapošljavanja, motivacije i nagrađivanja. Sandoz je u certifikacijskom procesu ostvario više od 90% mogućih bodova, a iznadprosječni rezultati ostvareni su u područjima strategije, rada, motivacije i nagrađivanja te usavršavanja i razvoja zaposlenika.

Direktor Sandoza Igor Haralović je prigodom uručenja certifikata izjavio: "Sandoz je prepoznat kao jedna od vodećih farmaceutskih kompanija u Hrvatskoj. S obzirom na činjenicu da je briga o ljudima naša temeljna vrijednost, sasvim je logično i razumljivo da znatnu brigu vodimo i o svojim zaposlenicima. Želimo biti poslodavac izbora za sve koji svoju karijeru namjeravaju ostvariti u farmaceutskoj industriji. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda naših nastojanja da visokim standardima kvalitete nastavimo graditi vlastiti sustav upravljanja ljudskim resursima".

Certifikat Poslodavac Partner ima za cilj prepoznavati i isticati organizacije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagirati one standarde koji unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Dodjeljuje se organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima bez obzira na njihovu veličinu ili prisutnost u javnosti.

Kompanije koje se odluče ući u proces certifikacije ocjenjuju se u više od 40 procesa upravljanja ljudskim resursima kroz pet područja: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima.

 

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.