Singl "Sve za nju" u svim dm-ovim prodavaonicama


Singl "Sve za nju" u svim dm-ovim prodavaonicama

Singl "Sve za nju" Petra Graše, Nene Belana i Massima Savića te Arsena Dedića kao autora pjesme, može se ekskluzivno kupiti u svim dm prodavaonicama. Suradnja s velikanima glazbene scene nastavak je humanitarne kampanje u sklopu koje su tijekom listopada održane zabavno edukativne radionice i na taj način predstavljen rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka.

Pjesmu na singl CD-u, čiji su prihodi od prodaje namijenjeni za daljnji rad Centra, uglazbio je Petar Grašo koji je ovom suradnjom spoznao prijeku potrebu za prevencijom i edukacijom o raku dojke kod žene i želi je podijeliti s ostalima; "Svi znamo kako žena u obitelji drži, ne samo tri, već ja bih rekao i četiri kuta. Jedno od mojih najranijih sjećanja odnosi se upravo na trenutke kada je majka bila bolesna, makar se radilo o najobičnijoj prehladi - u obitelji  je sve stalo i ništa nije funkcioniralo kako treba. Sada, kada sam od prekrasnih žena u udruzi "Sve za nju" saznao koliko je visoka smrtnost od raka dojke i koliko su mlade žene koje obolijevaju, ne smijem ni pomisliti na to što bi se u mojoj obitelji desilo da je majka stvarno oboljela. Jer svi mi razmišljamo kako je rak nešto što se događa drugome, ne meni, ne u mojoj obitelji …. ali nažalost moramo biti svjesni kako je rak dojke sveprisutan, on se događa nama, našim prijateljicama, suprugama, kćerima, mamama. Ja sam osobno presretan što sam mogao dati svoj doprinos ovoj kampanji jer smatram kako je izuzetno bitno da svaka obitelj bude svjesna mogućeg rizika – žene trebaju ići na preglede, ali ih i njihova obitelj treba poticati da brinu za sebe, jer one se brinu za nas! Isto tako drago mi je da svojim glasom mogu doprijeti i do građana, upozoriti ih kako je prevencija ključna, ali i kako trebaju pružiti podršku i svu ljubav koju imaju oboljelim ženama.", naglasio je Grašo. 

Uz singl CD, kupci će u dm-u dobiti i edukativnu brošuru  u kojoj mogu pronaći činjenice o raku i prevenciji.  Riječi pjesme "Sve za nju" govore o borbi i ljubavi, a Arsen Dedić, kao autor teksta daruje ih  svim  oboljelim ženama i njihovim najbližima.  

Osim kupnjom CD-a u dm-u, građani također mogu poduprijeti daljnji rad Centra i Udruge "Sve za nju" i donacijom u obliku kupnje mobilnog telefona Samsung Pink Ribbon S7070 Diva koji se nalazi u ponudi Vipneta, a svi korisnici koji kupe Samsung Pink Ribbon S7070 dobit će na poklon i singl pjesmu "Sve za nju".

Službeni spot za singl "Sve za nju", koji pjevaju Neno Belan, Petar Grašo i Massimo Savić možete pronaći na:
http://www.youtube.com/watch?v=1sUHOXWSI2k

Izvor:
Madison

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.