Supradyn® IMUNO – za podršku i obranu imuniteta


Supradyn® IMUNO – za  podršku i obranu imuniteta

Hladniji dio godine i promjenjivo vrijeme najčešće znači i prisutnost sezonskih bolesti poput prehlade i gripe, a time i razdoblje kada je naš imunitet izloženiji i radi više nego inače kako bi nas obranio od bolesti. Patogeni poput virusa lakše se kreću suhim zrakom pri nižim temperaturama[1] zbog čega smo često bolesni upravo u hladnijem dijelu godine, no slabljenje imuniteta mogu uzrokovati i drugi faktori kao što je pojačana izloženost stresu, nepravilna prehrana, nedostatak tjelovježbe i loše navike spavanja[2].

Supradyn® IMUNO je dodatak prehrani koji se uzima kao podrška imunitetu u razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja te u stanjima kada naše tijelo ima povećane potrebe za hranjivim tvarima (npr. zimi) koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava2.

Supradyn® IMUNO djeluje zajedničkom snagom 4 sastojka. Sadrži: 

  • vitamin C 
  • ekstrakt ehinaceje 
  • ekstrakt propolisa  
  • cink

Dolazi u jedinstvenom pakiranju s 14 vrećica i možete ga uzeti bilo kada i bilo gdje, direktno u usta, bez vode.

Kako djeluje Supradyn IMUNO®?

Supradyn Imuno

Supradyn® IMUNO možete uzeti preventivno , odnosno ako osjećate da je vašem organizmu potrebna dodatna zaštita za normalno djelovanje imunološkog sustava ili u slučajevima kad vaš imunološki sustav ima povećane potrebe[3]

Uzmite 1 vrećicu dnevno do 14 uzastopnih dana za podršku djelovanju imunološkog sustava ili 2 vrećice dnevno do 7 uzastopnih dana kod povećane potrebe za hranjivim tvarima koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava.

Ovisno o potrebama vašeg organizma, preporučena dnevna doza je 1 ili 2 vrećice dnevno, a primjeren je za odrasle i djecu od 14 godina nadalje3.

 

L.HR.COM.03.2020.3471

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Reference:

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5035958/
  2. https://www.supradyn.hr/hr/program-supradyn/supradyn-imuno/
  3. https://www.bayer.hr/static/documents/upute/Supradyn_IMUNO_Uputa_za_uporabu.pdf


Oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.