Tvrtka Marti Farm predstavila proizvod Enterosgel hrvatskom tržištu


Tvrtka Marti Farm predstavila proizvod Enterosgel hrvatskom tržištu

Tvrtka Marti Farm je 17. veljače u hotelu Regent Esplanade predstavila novi proizvod na hrvatskom tržištu, selektivni enterosorbent pod nazivom Enterosgel. Predstavljanje proizvoda moderirala je poznata nutricionistkinja dr. sc. Darija Vranešić Bender, dok su u sklopu predstavljanja, vrhunski stručnjaci doc. dr. sc. Goran Tešović iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" te prof. dr. sc. Andrija Stanimirović, pojasnili funkciju proizvoda Enterosgel.

Enterosgel je novi proizvod na hrvatskom tržištu koji uklanja toksine i štiti organizam. Iz organizma uklanja isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari. Karakteristike su to koje Enterosgel čine proizvodom potrebnim svakoj kućnoj ljekarni.

"Izuzetno mi je drago što je tvrtka Marti Farm omogućila da Enterosgel, nakon uspjeha na tržištima Europe i Amerike, bude dostupan i u Hrvatskoj, a posebno mi je značajna podrška liječnika i magistara farmacije koji su prepoznali kvalitetu Enterosgela", tijekom predstavljanja istaknula je direktorica tvrtke Marti Farm dr. Martina Diminić Smetiško.

Marti Farm je nova tvrtka na hrvatskom tržištu čija je osnovna djelatnost prodaja i distribucija lijekova, medicinskih proizvoda te dodataka prehrani. Suvremeni učinkoviti lijekovi, medicinski proizvodi i usluge po prikladnim cijenama, doprinos su tvrtke Marti Farm u održavanju zdravlja i rada za dobrobit ljudi.

"

ENTEROSGEL® – pametni enterosorbent

UKLANJA TOKSINE I ŠTITI ORGANIZAM

Kako djeluje Enterosgel?

  • Enterosgel kao "pametna" spužva iz organizma uklanja isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari.
  • Normalizira normalnu mikrofloru i  ubrzava regeneraciju sluznice.
  • Pospješuje jačanje imuniteta.
  • Sluznica probavnog sustava ne apsorbira Enterosgel te se on u roku od 7- 8 sati prirodnim putem eliminira iz organizma.

 Enterosgel je preporučljivo koristiti u slučaju:

  • Problematične kože, kožnih bolesti te alergija različitih vrsta.
  • Proljeva i ostalih probavnih smetnji.
  • Trovanja hranom ili drugim toksičnim tvarima.
  • Liječenja antibioticima, jer uklanja njihove štetne učinke.
"

 

enterosgel_logo-1

 Oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.