Vitosal Junior – odličan sirup za naše najmlađe


Vitosal Junior – odličan sirup za naše najmlađe

Vitosal Junior sirup proizvod je iz linije dodataka prehrani prilagođen najmlađima! Proizvod sadrži odabranu kombinaciju vitamina i minerala. Vitamin C, D, E i svi vitamini B skupine te cink i željezo u sastavu ovog proizvoda čine ga izvrsnim izborom za nadopunu esencijalnih nutrijenata. Esencijalni vitamini i minerali nužni su za razvoj djeteta, među kojima se vitamin D za imunološki i koštani sustav te željezo za kognitivni razvoj. 

Proizvod se preporuča djeci tijekom cijele godine, posebno ukoliko prehrana sadržava manje svježeg voća i povrća. Kod djece su također neizbježne česte prehlade i viroze koje iscrpljuju i zalihe esencijalnih nutrijenata pa ih je neophodno ponovno nadoknaditi. Nadalje proizvod je izvrstan izbor za djecu s manjkavom i neraznovrsnom prehranom te za male sportaše. Vitosal ne sadrži konzervanse i mogu ga koristiti djeca od godinu dana nadalje. 

Primjena: Djeca od 1 do 3 godine uzimaju 5 ml dnevno, djeca od 3 do 12 godina 10 ml dnevno, a stariji od 12 i odrasli 15 ml dnevno. Vitosal sirup dio je Pharmoval linije dodataka prehrani i proizveden je u Hrvatskoj, dolazi u pakiranju od 150 ml i ugodnog je voćnog okusa koji će djeca rado prihvatiti.

Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a preporučena maloprodajna cijena mu je 69,00 kn. Više informacija na www.pharmoval.hr

 

Oglasna vijest

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.