Završena treća sezona projekta "Mršavimo zajedno"


Završena treća sezona projekta "Mršavimo zajedno"

Projekt "Mršavimo zajedno" je multidisciplinarni program mršavljenja u kojem kandidati imaju podršku stručnog tima kojeg čine nutricionista, osobni trener, sportski psiholog i liječnici.

Projekt je pokrenuo internet portal Zdravakrava.hr u suradnji sa svojim partnerima. U trećoj sezoni, od listopada do prosinca ove godine, mršavile su zajedno voditeljica Karmela Vukov-Colić i studentica Ana Butara.

Karmela Vukov-Colić (42) - poznata TV voditeljica u projekt je ušla s gotovo 88 kilograma, uz želju da skine barem pet kilograma, učvrsti cijelo tijelo i smanji celulit. Oduvijek je imala problema s kilogramima i isprobala već "milijun" dijeta, a čini joj se da je zbog "ludovanja hormona" i mršavljenje teže. Stručnjaci Zdrave Krave potaknuli su je da napokon primijeni svoje veliko teoretsko znanje o zdravoj prehrani. Kroz program koji je za nju pripremljen, Karmela je zavoljela vježbanje i u teretanu uvijek dolazi s osmijehom. Smršavjela je i više nego planiranih 5 kg – čak 8 kg i 10 cm u struku! Svijesna je da je tek na početku promjene životnih navika, no njezin cilj – zdrav život – sve je bliže.

Ana Butara (23) - studentica ekonomije imala je 89 kilograma, a višak kilograma stekla je u zadnje tri godine, otkako se odselila od roditelja i počela neuredno jesti te je sasvim zapustila vježbanje. Za sudjelovanje u projektu prijavila se jer joj je bilo dosta tajica i širokih tunika – a željela je smršavjeti 10 do 15 kilograma. U projekt je ušla otvorena na sve prijedloge što je donijelo izvrsne rezultate. Na završnom mjerenju Anini su rezultati oduševili – smršavjela je 12 kg i čak 11 cm u struku! No, što je još važnije, kroz vježbanje, zdravu prehranu i kozmetičke tretmane, Ana se preporodila i prihvatila nove, zdrave navike.

Zdrava Krava je pokrenula ovu akciju da bi pokazala kako se do vitke linije može doći jednostavnim i zdravim životnim navikama, s tim da je za prve korake prema zdravijem i sretnijem životu ipak važna i podrška stručnjaka.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.