Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem u spolnom odnosu


Autor Poruka

Dono

30.06.2010. 19:20

Postovani,

imam jedan problem koji se mozda cini malo cudnim. U vezi sam nekih 6 mjeseci, imam 27 godina, i do prije nekih 2 tjedna imao sam savrseni sexualni odnos sa svojom djevojkom. Mogao bi reci i da smo si i dosta kompatibilni sto se tice velicine vagine i penisa. Medjutim prije nekih 2 tjedna, sve se nekako pogorsalo. Imam inace normalnu erekciju, i nemam problema sa njezinim postizanjem, ali od toga dana svaki put kada bi penetrirao u svoju djevojku, nakon nekih cca 15 sekundi, izgubio bi cvrstocu erekcije, i s vremenom penis bi skroz omeksao. Kod oralnog zadovoljavanja je sve ok, i ne gubim cvrstocu penisa.

I sad se ja pitam, da li je problem sa mojom glavom ili sa necim drugim. Cijelo vrijeme si mislim da se mozda vagina partnerice promjenila i da je vise ne osjetim ko prije. Nekako mi se to cini manje vjerojatnim, ali ne znam sto bi drugo mogao biti problem.

Hvala na odgovoru.

Antun Gršković, dr. med.

30.06.2010. 21:45

Uvijek ponavljam, nema organskih erekcijskih disfunkcija koje nastaju preko noći i nema organskih erekcijskih disfunkcija koje su prisutne u jednom obliku spolnog zadovoljavanja, a u drugom nisu. Dakle stvar jest u glavi, ali odgovor na pitanje zašto je problem nastao nemam. Teoretski može biti da je podražaj na vaš penis tijekom vaginalnog odnosa oslabljen no sumnjam da je i to nastalo preko noći. Pretpostavljam da će problem s vremenom nestati...možda bi bilo dobro da neko vrijeme apstinirate ili izbjegavate vaginalne odnose.

Dono

01.07.2010. 11:30

Zar je stvarno moguce da podrazaj na penis tijekom vaginalnog odnosa moze oslabiti u odnosu na prije? Penis mi je prosjecne velicine tako da sumnjam da je on mogao utjecati na eventualnu promjenu vagine koja bi utjecala na smanjenje podrazaja.

Antun Gršković, dr. med.

03.07.2010. 13:15

Rekao sam da teoretski može biti slabiji podražaj na penis tijekom vaginalnog odnosa. Postoje vagine šireg i užeg promjera, također se može promijeniti njihova konzistencija i nakon poroda. Dakle teoretski može, no ne mislim da je kod vas problem u tome.