Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Savijet


Autor Poruka

mmeli

24.01.2009. 00:05

Radila sam uvecanje grudi,implantati su mi stavljali ispod misica ,rez oko bradavice.Nakon 9mj.idem na korekciju ..kako je meni objasnjeno zbog toga sto se implantant povezao sa mojim tkivom ispod bradavica, pa su onda samo napraviti rez da bi oslobodili implantat.Od te zadnje operacije koja je urađena u 9mj.2008...pa do danas opet se isto desava..doktor mi savjetuje da OPET uradi operaciju za 3 mj. To me plasi jer ako se prvi put nije uspijelo sto bi drugi put.Ipak tri operacije za mene je previse.Mozda jednostavno trebam izvaditi ,moje tijelo ne zeli da ih primi.Molila bi vas za misljenje i savjet.
Hvala

Dinko Tončić, dr. med.

24.01.2009. 19:25

Zahvaljujem na pitanju, kao prvo moram reći da bez pregleda ne možemo donositi nikakve zaključke. Na ovaj način je gotovo nemoguće reći o čemu se točno radi u Vašem slučaju, ali vrlo je izvjesno da nije riječ o kontrakturi kapsule ili o pretjeranoj reakciji na implantate. Ukoliko želite, možete nam se javiti direktno na mail u vezi Vašeg problema - info@toncic.net , www.estetskikirurg.com .