Estetsko-korektivna dermatologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 65 | Broj poruka: 177

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Crvene tackice (nalik na mladeze)


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Noviclan

13.07.2011. 16:20

Ovog leta posle suncanja pojavile su mi se crvene tackice, okruglo je kao mladez i unutra je krv. Mene zanima da li moze da se spreci njihovo pojavljivanje i da li mogu da se uklone? Hvala unapred

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

14.07.2011. 00:50

Ne mogu zaključiti o čemu je riječ, te Vam ne mogu odgovoriti na Vaša pitanja. Obratite se liječniku.

zbunj_

27.10.2013. 13:10

Postovani,naime gledam po netu tockice mnijaturne crvene po dlanovima i prstima...nigdje ne.nalazim slicne mojima. Naime, imam ih svega par. Na jagodici palca,kaziprstu te jos jednu na zglobu kaziprsta.Nisu dosle odjednom nego postepeno i ne prolazecca godinu dana vec. Minijaturne su recimo kao ubod iglicom,a znam da me nikakva "zivina" nije ubola,ne svrbi i nemam nigdje na ostatku tijela slicnih. Molila bih Vase cijenjeno misljenje. Hvala unaprijed. L.p.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

27.10.2013. 18:05

Možda je riječ o malih hemangiomima (krvožilnim benignim tvorbama koje bi se mogle ukloniti 532 nm laserom. Inače, je li riječ o tome ili nečemu drugome možete utvrditi samo na pregledu kod dermatologa.