HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


PODRŠKA


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Sonja

04.06.2001. 12:56

Ovim putem želim pružiti podršku svima koji skupe hrabrost i jave se jer im treba pomoć, i zahvalnost onima koji im tu pomoć nesebično daju.
Apeliram svima koji primijete bilo kakav način zlostavljanja djeteta, da ne šute i ne okreću glavu, nego da progovore - bilo kome, prijateljici, susjedi, kolegi, učiteljima u školi, tetama u vrtiću - bilo kome. Najgore je ne napraviti ništa.

Goga

01.11.2001. 16:19

Tako je. Javite se i u Centar za socijalnu skrb, međutim mislim da mnogi nemaju priliku niti znati tko im može pomoći.

Vera

26.07.2002. 08:20

Da, najgore je ne napraviti ništa, takvog sam stajališta i ja, ali
na žalost, često i od prijatelja kamo li drugih dobivam anti - podršku,
ne mješaj se, to se tebe ne tiče i slično. Žalosno je koliko se toga dešava oko nas a mi ne želimo vidjeti, jer se nas ne tiče.

Ja se usprotivim gotovo svima sa pričom, super, a da se tebi to desi ili dešava kome češ se obratiti, onome kome si jučer vidio da je ugrožen ili da mi se radi nepravda, da ne kažem gore, a nisi učinio ništa, već okrenuo glavu ???

Ja sam u svom životu prošla mnogo loših iskustava, da ne kažem maltretiranja, nažalost kao dijete i u tineđerskim godinama, nisam se imala kome obratiti, tako da ne mogu ne uvidjeti nepravde koje se nanose drugima, a pogotovo djeci koja su moja bolna točka.