Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Iskljucivo dojena beba


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

patrick0908

10.11.2015. 09:20

Postovani,

Sin je tri mjeseca star,rodjen sa 2765kg, sa 2510kg izasao iz bolnice. Sa 6 tjedana je imao 4400kg a sada sa 13 tjedana ima 6kg. Iskljucivo je dojena beba. Imao je nekakve tockice na desnoj nogici izgledale su poput ispucalih kapilara samo u tockicama. Doktor nas je poslao u bolnicu na vadjenje krvi da vidimo trombocite medjutim sve je bilo ok osim hemoglobina za koji mi je receno da je malo ispod normale. Znaci,uzrok tih tockica je ostala enigma ali povlace se u svakom slucaju.spomenula sam u bolnici tamno zelene stolice koje traju vec tjedan dana medutim nisu se zabrinuli niti to povezali sa tim osipom. Pokusala sam i dojiti samo iz jedne dojke kako su mi savjetovali u savjetovalistu za dojenje kako bi dobio masnije mlijeko. Medjutim ni to nije dovelo do promjene. Sto da napravim da stolica ponovno bude zuta kao i prije, tj. Trebam li se brinuti sto nije zuta? Imam bio gaia kapi,nisam ih jos davala pa me zanima dali bi one mogle pomoci?

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

15.11.2015. 01:20

Najvažnije je da su isključili bakterijsku infekciju i hematološku bolest. Zelena boja stolice Vas ne treba brinuti, naprosto nije bitna i ovisi o više čimbenika - brzina rada crijeva, kolike, bakterijska flora u crijevima. Nema potrebe za BioGaia kapima.