Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


natečenost lica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

dreamfall

07.11.2014. 20:55

Postovani,
Imam sina od 2 god i 9 mjeseci. Prije par dana poceo mu je curiti nos, da bi nakon toga dobio temperaturu 37-38,5. To je trajalo tri dana, drugi dan temperature dobio je i proljev, koji je trajao samo jedan dan. Jučer je temperatura prestala, i ja nisam zvala doktoricu, jer sam mislila da je sve to neka prolazna viroza. Međutim, jutros se probudio s blago vidljivim osipom po trupu, i lice mu je prilično natečeno, cijeli dan izgleda kao da se tek probudio. Uz to, već dana dana slabije mokri, a urin mu je tamnije žut. Mislila sam da je bio blago dehidriran zbog proljeva, ali sada, kad je tako natečen, bojim se da nije nešto ozbiljnije. Zanima me, sto bi sve to moglo biti, trebam li se zabrinutii i dijete voditi na hitnu (obzirom da je vikend), ili pricekati do ponedjeljka?

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

10.11.2014. 09:50

Nije dobro slati upite ovim putem ako sumnjate da je riječ o hitnom stanju - treba obaviti pregled i laboratorijske pretrage!