Otorinolaringologija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 1401

Broj poruka: 4046

Gulić Rozita, dr. med.

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

Poliklinika Gulić Medical Group
Radnička cesta 48
Zagreb

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

grebanje u grlu

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zabrinuta mama 12

20.11.2012. 14:10

poštovanje
djete 3.5 godine je nedavno pojela vlastitu dlaku koju je odmah ispovraćala,no međutim ona ima stalni osijećaj da je neka dlaka u grlu,kad god se sjeti,gledali smo joj grlo i nema ništa,malo joj je grlo upaljeno ali dobili smo antibiotik,dali je moguće da je njoj to na psihićkoj bazi?ona svaki puta kad isplazi jezik kažed joj da je dlaka ispala i ona je onda dobro,kaže da je nema više.dobro jede,dobro spava,razigrana je,normalo diše,osim što joj curi nos,i malo kašljuca,prehlađena je.u slučaju i da je neka dlaka u grlu(iako se ništa ne vidi)dali bi je ona davnih dana progutala s hranom?jer to je bilo prije 5 dana.hvala unaprijed na odgovoru i lijep pozdrav

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

22.12.2012. 18:35

Poštovana, ne postoji niti teorijska mogućnost da nakon 5 dana postoji strano tijelo u vidu dlake zalijepljeno za sluznicu ždrijela. Dijete vjerovatno osjeća neugodu u ždrijelu koju ne zna adekvatno verbalizirati. Pregledajte adenoidne vegetacije i moguće slijevanje sekreta niz stražnju stijenku ždrijela.