Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim Vas Za Pomoč


Autor Poruka

Kristijan

09.07.2004. 20:28

Lijepi pozdrav! Molio bih vas da mi pomognete objasniti ono što drugi neče! Bio sam na mjerenju centra za ravnotežu! Mjerenje prostorne ravnoteže metodom kompjutetizirane kraniokorpografije(C-CCG) tamo su statički testovi pronašli patološki nalaz površine glave do 311cm2, a dinamički testovi patološki nalaz kutne ravnoteže desno do -173cm! Inaće mi je sluh oštečen prilikom ispucavanja rakete iz ručnog bacaća1 Unazad nekoliko mjeseci sam osjeti da nesmijem glavom naglo se okretati pa čak i drmanje u autu mi donosi smetnje kao da se na tren izgubim! Molio bih vas da mi pomgnete objasniti šta to znaći i kako lijećiti jer me je strah voziti auto da nebih nekoga ugrozio! Unaprijed zahvalan Kristijan!

prof. dr. Željko Bumber

02.08.2004. 10:29

Vjerojatno se radi o smetnjama uzrokovanim vratnom kralježnicom.
Kontaktirajte liječnika koji je napisao nalaz kraniokorporografije i fizijatra te ortopeda. Biti će vjerojatno potrebne vježbe vratne kralježnice. Prije toga svakako još jednu potvrdu da se radi o vratnojkralježnici.