Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problemi s grlom


Autor Poruka

Rea25

21.01.2007. 13:25

Postovani,
molim vas da mi pokusate pomoci. Prije mjesec dana osjetila sam bol prilikom gutanja i natecenu lijevu stranu vrata, te sam dobila temperaturu koja je bila do 39 i trajala je 4 dana. Doktorica opce prakse propisala mi je Cefixim antibiotike i rekla da pijem 4-5 dana da ce to brzo proci da je u pitanju povecana angina. Nakon sto sam popila tablete svakih par dana opet bi osjetila istu bol, pecenje i otezano gutanje. Jucer sam se probudila s jakim pecenjem u grlu, strasno suhim ustima, a lijeva strana vrata mi je i dalje natecena i osjecam povecanu zlijezdu (nos mi je također suh bez ikakvog sekreta). Najvecu bol na lijevoj strani vrata pod celjusti osjetim kad s jezikom dotaknem nepce.
Otisla sam kod dezurnog lijecnika koji mi je rekao da su moji krajnici sasvim u redu i da trebam kod specijalista.
Inace bolujem od dijabetesa koji odlicno kontroliram, zatim imam povecanu stitnjacu, ali su mi nalazi krvi uredni, te sam cesto anemicna.
Strasno sam zabrinuta sto bi to moglo biti, jer nikada do sada nisam imala problema s grlom, pa vas molim da mi sto prije odgovorite! Unaprijed hvala!

Prof. dr. sc. Željko Bumber, dr. med.

22.01.2007. 10:05

Učiniti bris ždrijela, KKS,SE,CRP. Gastroenterologu. S nalazima se javite otorinolaringologu.