Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Imunološki sistem kod dvogodišnjaka


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ljubavxy

07.09.2010. 11:30

Poštovani dr., majka sam curice od nepune 2 god. koja pohađa jaslice. U posljednja 2 mjeseca u nekoliko je navrata bila dosta prehlađena, sa temperaturom, zelenim iscjetkom iz nosa i kašljem. Dobivala je klavax i klavocin, a između dvije prehlade dobila je i šarlah. Evo upravo se oporavljamo od Trodnevne dječje groznice, osip nam polako prolazi. Kako sam već sa nekoliko strana dobila usmenu preporuku da joj prije ove zime počnemo davati sirup Imunoglukan, interesira me Vaše cijenjeno mišljenje u vezi navedenog. Pretražujuči po internetu naišla sam i na Vaš odgovor iz svibnja 2010. kada ste jednoj mami napisali da svojem djetetu taj pripravak ne biste dali. Molim lijepo za malo pojašnjenje navedenog.
Također lijepo molim mišljenje o propol baby ili prpoli edit flu junior sirupu, kojemu je isto namjena osnaživanje imuno sistema kod najmlađih.
Što učiniti pred zimu s ciljem ojačavanja imunološkog sistema naše djevojčice, uz naravno uravnoteženu prehranu, fizičko kretanje i boravak u prirodi (mislim na davanje nekog pripravka u vidu sirupa)?
Najljepša hvala unaprijed na trudu i odgovoru.
Mama Ljubavxy

Darko Richter, dr. med.

07.09.2010. 14:05

Ponovili ste sve od prije, a novoje ovo:
"Što učiniti pred zimu s ciljem ojačavanja imunološkog sistema naše djevojčice, uz naravno uravnoteženu prehranu, fizičko kretanje i boravak u prirodi (mislim na davanje nekog pripravka u vidu sirupa)?"
Odgovor: vidi odgovor na vaše prethodno pitanje.

flekica

07.09.2010. 17:45

koliko sam cula od mama oko sebe i iz svog osobnog iskustva mogu ti reci da su ampule maticne mlijeci super za jacanje imuniteta : )

Darko Richter, dr. med.

07.09.2010. 21:30

Ima li za to ikakvog dokaza?