Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


proljev god.dana


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

many

21.07.2011. 21:16

Molim za savjet???????????Prošle god.oko 8 mj. je mom sada trogodišnjem sinu počeo proljev.Odvela sam ga pedijatrici.ona je rekla da su to vjerovatno zubi.To je trajalo do 11 mj. kada mu je dijagnosticirana salmonela.Pedijatrica je rekla da treba malo pripazit na prehranu t to je sve.kada to nije prestalo ponovno smo otišli i ona je propisala sumamed.od tada smo radili puno pretraga ali ništa nije nađeno.Ponavljali smo testiranje na salmonelu,ali je negativno.sad me zanima:prošla je gotovo god.dana,njemu proljev nije prestao,stanje mu je isto-jako malo dobiva na težini,da li je moguće da je u pitanju nešto drugo,ili je ovo sve posljedica salmonele,koja nije po mom mišljenu završila odgovarajućom terapijom?možete mi preporučiti što da radim???????????Hvala

Darko Richter, dr. med.

22.07.2011. 03:15

Ako vaš doktor ovo sve zna, i u međuvremenu cijepi i obavlja preventivne pregelde, onda, ili nije točno što vi pišete, ili treba promijeniti doktora. Ja sam umoran od ovog pecanja odgovora, kroz pitanja kojima ne možete sakriti da drugog smatrate debilom, možda ne namjerno, ali tako ispada.