Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


ucestalo mokrenje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

majamata

26.07.2015. 13:30

da li mi mozete pomoci imam decaka 4 god pre 2 nedelje sam primetila da piski svaki sekund po par kapi davala sam mu prvo samo cajeve pa nije prestao sad je 6 dan da pije baktrim sirup od juce je za nijansu bolje ima period kad neide po pola sata nekad malo duze a nekad pa svaki sekund urinokulturu sam radila i nalaz je u redu ali je vec bio pod baktrimom rekli su mi da moze da ce tako videti da li mu on pomaze e sad da li neko zna sta moze biti i kako da ga prodje verujte izludela sam totalno nemam snage vise

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

07.08.2015. 11:15

Da li je bilo uplanih stanica u urinu? Zna se dogoditi da nema znakova bakterijske upale unatoč opisanih smetnji. Ovdje antibiotik ne pomaže. Ako je bilo upalnih stanica treba promijeniti antibiotik. Ako ih nije bilo prekinite davanje hrane koja sadrži C vitamin (sokovi, voće) i zelje i kelj - ove namirnice po ovim vrućiama mogu stvarati kristale u mokraći i izzvati opisane smetnje. Povećajte unos vode i mlijeka.