Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


alergija na bakterije


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

BRNa

12.09.2008. 23:50

tokom cijele godine imala sam problema sa zacepljenim nosom.upalom sinusa,upalom grla.raznim kasljevima,kihanjem,...to sve je postalo nepodnosljivo,nakon svih obavljenih pretraga,rekli su mi da sam alergicna na bakterije i rekli da 3.mj.pijem kapsule bronchomenol i da je problem rjesen,posto se te kapsule nemogu dobiti kod nas,narucila sam ih iz njem. nisam ih jos dobila,i htjela bih cuti vase misljenje o tome prije nego ih pocnem piti?koje su posljedice kod takvih alergija i dali bi jos nesto trebala poduzeti u vezi alergije????molim vas da mi odgovorite...unaprijed hvala!

Darko Richter, dr. med.

13.09.2008. 23:25

Uzaludni trošak i uzaludna terapija.

BRNa

14.09.2008. 11:50

hvala na odgovoru...mozete li mi vi dati savjet sta da radim?molim vas jer kod nas su doktori koma...ruzno zvuci ali tako je...napravila sam sve moguce pretrage i svi su mi nalazi u redu...

Darko Richter, dr. med.

14.09.2008. 15:30

Ne bih znato reći što su to sve m oguće pretrage. Koje točno? Jedino što se precizno naveli, alergija na bakterije, ne postoji. Vjerojatno imate, ili alergijski rinitis, ili ništa, a škodi vam terapija koju sami uzimate, od kapi morske vode, do tableta i tko zna čega sve ne. Zato su i doktori koma, jer vi radite po svome i liječite nešto što je navjerojatnije ništa, ili u najgorem slučaju peludna hunjavica. Što oni tu mogu?

BRNa

15.09.2008. 10:55

neuzimam nista na svoju ruku,doktor mi je propisao da pijem te kapsule 3.mj..ma zaboravite da sam ista pitala....hvala na proslom odgovoru.