Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


ima nas još


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

28.01.2008. 19:05

Moram priznati da sam oduševljena sa ovim forumašima jer je ovo dosada najkonkretnije i najbliže što sam došla u imenovanju što mi je happy!!
Već 20 dana natiču mi kapci tj.gornje vjeđe, i to više desnog oka, koje i zadnjih par dana otiče i s donje strane.
Prvo sam počele koristiti deximax kremu za alergije pa nakon par dana sam počela piti claritine,kako nije bilo pomaka, napravila sam pretrage krvi, mokraće, hormone štitnjače, kompletan pregled uho-grlo-nos i naravno oftamološki.
Saznala sam svašta,nevezano za alergijuhappy,ali zašto, kako i kako to spriječit ne!!! Svi viču alergija, alergija, ali nitko se ne usuđuje ući u duboko i imenovat što bi moglo biti uzrok!?
Još mi je fascinantno koliko doktora različitih specijalizacija se nikad nije susrelo sa ovakim "običnim" natečenim okom.
Iz ovih dosadašnjih mailova vidim da i nemam puno izbora nego pokušat prehranom dovesti to pod kontrolu, ali to neznači da se neće ponavljati zar ne!?

Darko Richter, dr. med.

28.01.2008. 21:05

Najprije opišite svoje smetnje, zatim napišite nalaze, a onda postavite pitanje. Po meni, najopasnije, za samog pacijenta,jest kada bez stručnog nadzora donosi vlastite zaključke.

29.01.2008. 09:50

Uz svo dužno poštovanje, moram priznat da sam razočarana Vašim odgovorom, simptome sam Vam navela, a rezultate nalaza nema potrebe jer su svi "uredni".
Opaska na pojedine lječnike nije se odnosila na Vas, jer nikad ne donosim zaključke unaprijed, barem ne kod ljudi koje ne poznajem, ali zato ste Vi očito donjeli o meni.
Hvala za ništa!

Darko Richter, dr. med.

29.01.2008. 14:10

Što su to pretrage krvi?