Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


tesko disem


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zlata85

28.10.2011. 00:10

Postovani,
pratim Forum i vase odgovore te sam odlucila da se i ja obratim za svoj problem ako ima mogucnosti da me posavjetujete sta dalje da radim i da li vi imate odgovor na moje pitanje.
Prije nekoliko dana pocela sam tesko disati i osjecam bol u prsima, jednostavno nemogu udahnuti zrak do kraja, obratila sam se lijecniku internisti uradila pretrage od UTZ srca,snimak pluca, UTZ stitne, spirometriju, alergo test i sve osnovne nalaze, koji su po ocitanju dr INTERNISTE, PULMOLOGA, pa cak i nalaz psihijatra uredni. Sve sam pretrage izvrsila ali nije ustanovljena dijagnoza i DR. neznaju sta bi moglo da bude, ali ja i dalje imam bolove u prsima i jako tesko mogu da udahnem zrak. Internista mi je propisao Vibramicin, pumpicu Ventolin 2x2 udaha, Apaurin, Nistatin tablete za zvakanje,Alvesko pumpicu i rekao ako ne bude bolje da se ponovno javim. Upoznata sam sa simptomima Astme koja je dijagnosticirana kod mog sestrica i on koristi Flixotide i Singular granule. Da li je moguce da sam i ja dobila Astmu u 30-toj godini , zelim Vase misljenje.
Unaprijed zahvalna.

Darko Richter, dr. med.

28.10.2011. 13:25

Po terapiji koju ste dobili, dr. očito misli da imate infekcijski bronhitis (Vibramycin), i/ili astmu (Alvesco, Ventolin).
Iz daleka ja ne mogu reći puno više, osim to da je uvijek moguće dobiti astmu.