Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Jesam li trudna


Autor Poruka

b_reskvica

10.07.2014. 08:55

Postovani,
Imam 19 godina, menstruacije su mi uglavnom redovne, traju 4 do 5 dana, ciklusi su mi oko 28-32 dana. Poslednji put sam imala menstruaciju 06.06 i od tada sam imala nekoliko nezasticenih odnosa, iako ni jednom decko nije svrsio u mene, svaki put izvuce dosta pre vremena. Kasni mi, jedini simptom koji sam imala je bol u stomaku povremeno i vec 3 dana imam braon sekret na gacicama. Takodje par nedelja sam vec jako nervozna oko prijemnog ispita. Da li je moguce da je uzrok izostanka menstruacije stres ili sam mozda trudna?

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.07.2014. 11:45

Ne znam koji je uzrok, moguć je stres, no svakako napravite test na trudnoću.

nessye

14.05.2015. 22:25

Poštovani,
posljednju mjesečnicu sam imala 11.4.2015. i inače mi dolazi između 8. i 11. u mjesecu. Imala sam spolni odnos tijekom plodnih dana i koristili smo kondom, ali nakon završetka primjetili smo da je kondom skliznuo do pola penisa. Još uvijek nisam dobila mjesečnicu iako sam prije 4 dana imala bolove u donjem dijelu leđa kao inače pred menstruaciju. Bolovi su prestali, a mjesečnicu nisam dobila. Možda je bilo zbog stresa i nervoze zbog moguće trudnoće pa sam jučer napravila test na trudnoću cyclotest najveće osjetljivosti koji navodno može pokazati rezultate i do 4 dana prije očekivane mjesečnice. Test je bio negativan i prestala sam se brinuti, ali mjesečnice i dalje nema. Zanima me da li ipak postoji mogućnost da sam trudna i da je test krivo pokazao pošto sam ga napravila dosta rano. Unaprijed hvala.

rory1231

15.05.2015. 10:35

Postovani,

Nisam popila 12.pilulu iz drugog blistera. Popila sam ju sljedeci dan (26 sati nakon sto sam trebala) sljedeci dan popila sam dvije odjednom i nastavila ih uzimati sljedecih dana u obicajeno vrijeme. Imala sam odnos s deckom. Nezasticeni,ali bez ejakulacije. Jucer sam primjetila smeckasti iscjedak sa malo sukrvice kao i pred mjesecnicu. Takodjer i stomak me jucer i danas boli kao kad imam za dobiti mjesecnicu. Jutros sam opet imala malo krvi i tog smeckastog... imam jos 4 tablete do kraja (ujljucujuci i onu danasnju). Je li moguce da mjesecnica nastupi ranije zbog jedne propustene pilule i zbog toga sto mi je ovo tek drugi blistr pa mi se tijwlo privikava ali je moguca trudnoca pa je rijec i inplatacijskom krvarenju? Prije pet dana bila sam kod gibekologice i rekla mi je da unatoc propustenoj piluli da sam zasticena i da ce mjesecnica nastupiti ...ali et sad se dogadja to sto se dogadja i ne znam sto je razlog toj sukrvici. (Zvala bih svoju ginekologicu ali nemoguce ju je dobiti na telefon jer je na godisnjem pa se nadam da cete mi vi pomoci) hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.05.2015. 17:20

Nessye prema opisanom ne radi se o trudnoći. pričekajte još koji dan da nastupi menstruacija.

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.05.2015. 17:20

Rory neće doći do trudnoće jer nije bilo ejakulacije. iscjedak je od neredovitog uzimanaj pilula, a menstruacija može nastupiti koji dan ranije.