Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


bol i crvenilo glavica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zarezare

04.05.2014. 10:45

Postovani,molim za savet.Od pre oko 2 meseca imam crvenilo na obodu glavica i tu osetim blagi bol . Bol se posebno oseti sedeci kada su zategnute pantalone. Oko 1cm tog crvenila na obodu je nekako modre boje i deluje oteceno.U donjem delu ispod oboda ima crvena flekica kao i par malih crvenih tackica nepravilnog oblika na samom glavicu.Ponekad se oseti slab svrab a pri mokrenju ne pece.a nekoliko puta sam osetio i slab bol u testisima,posebno u pocetku voznje bicikla.Od pojave crvenila ne upraznjavam seks. Pokusavao sam mazati Nistatin oko 7 dana ali nije bilo uspeha,isto i sa Canesten kremom bez rezultata.Partnerka mi je pre oko tri meseca imala kandidu i zajedno smo 7 dana koristili Daktanol gel po preporuci njenog lekara, kao i ispiranje sodom-bikabonom.
Hvala i drugarski Vas pozdravljam

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

05.05.2014. 00:05

Ne vjerujem da imate Candidu, jer ste koristili tri lijeka za candidu i već bi je ste riješili. Ne vjerujem da se kod Vas radi o nečem ozbiljnijem, ali da se vidi o čemu je riječ, morat ćete obaviti pregled dermatovenerologa.