Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Crvenilo glavića


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ikbal

31.07.2012. 10:05

Pojavilo mi se crvenilo na cijelom glaviću te izraženo peckanje ako i laganije iznutra nakon što mi je stupio u kontakt sa lubrikantom. Ne znam da li je nešto bilo djevojci na rukama ili ne ali to se dogodilo prije dva dana i ne prolazi?!?!
Nismo imali ovih dana odnose tako da zaista ne znam od čega mi se to moglo dogoditi ili prenijeti. Jedino što je taj lubrikant korišten prije par mjeseci nakon čega smo ustanovili da smo oboje dobili klepsjelu ali nisu mi bili ovakvi sipmtomi.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

01.08.2012. 09:50

Kod Vas je moguće više uzroka: iritacija, infekcija kandidom, alergija na lubrikant itd. Simptomi su slični. Ako promjene potraju javite se liječniku.

ikbal

01.08.2012. 14:35

Evo treći dan crvenilo se smanjilo nakon korištenja plymicol kreme, ali jutros kod svršavanja me strašno peklo iznutra spolovila. A gdje sam se mogao zaraziti kandidom ili sl, zaista ne razumijem.

Hvala vam