Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


??????


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Vlatka

03.02.2002. 22:09

Poštovana doktorice,
imam 22 godine i prije 2 mjeseca su mi se pojavile male smeđe flekice na licu, u području obraza. Jako rijetko se šminkam ali sam zadnja 3 mjeseca koristila kontracepcijske pilule. Par puta tjekom tjedna si ćistim lice nakon čega me zna svrbiti u području obraza nakon čega se pojavi nešto kao lišaj.
Što da radim?
Hvala!

Josip

04.02.2002. 21:55

Poštovana doktorice. Imam 15 godina i na spolnom udu su mi se pojavili neka vrsta prištića koji se ne daju istisnuti. Sežu gotovo do "vrha" donje strane. Ponekad se pojavi i svrbež. Na donjem dijelu gdje ih ima najviše kao da iz tih prištića izrastaju dlake. To me jako smeta i zanima me kako se oni mogu ukloniti. Nisam imao spolni kontakt. Da li mi možete preporučiti neku kremu ? HVALA

Mr.sc.dr. Branka Marinović

04.02.2002. 22:17

Promjene koje opisujete mogu biti nuspojava uzimanja kontracepcijskih pilula. Međutim opis je preštur za postavljanje dijagnoze. Stoga, neophodan je pregled dermatovenerologa radi postavljanja dijagnoze i određivanja terapije.