Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


problemi na glansu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nikolicabocin

07.08.2014. 15:15

Postovani,

pre 4 godine, posle oralnog odnosa sa devojkom, mi se na glansu javio crveni krug, odradili su sve moguce briseve i analize krvi i nista nisu pronasli. lekar mi je zatim dao kortiko terapiju sistematski (lemod) ,od kog mi su mi se na glansu pojavile erozije ,a i osuo sam se po celom telu . zatim su me primili na bolnicko lecenje gde su mi erozije resili kenakomom i mislim da je bii hipermangan i otpustili me kuci iako sam imao ocigledno crvenilo ... od pocetka bolesti pa do sada sam mazao mnogo kreme ... gentamicin, daktanol, hidrokortizon, 3 derm ... i na kraju sam se obrezao, posle obrezivanja mi se operutala koza i taj crveni krug se odlepio (kap slicica iz albuma - nisam znao drugo poredjenje) ... i dalje imam crvenilo, kortiko preparati mi malo pomognu ali se opet vraca crvelo, a posle erekcije imam crvene tacke po glansu, koje nestanu ... kazu da za biopsiju nije, jer nema odakle (nije sve pod upalom) ... takodje mi se skuplja sa 1 strane belicasta peni ... Molim Vas ,za savet sta dalje, ne znam gde vise da idem .

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

07.08.2014. 15:25

Nažalost, preko računala Vam ne mogu pomoći za Vaš problem koji traje 4 godine. Ono što je sigurno, da bez točne dijagnoze, nema niti prave terapije (koja vjerojatno nije bila primjerena).