Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


šlajm


Autor Poruka

tenkre

11.08.2014. 10:35

Poštovani, već 2-3 dana mi se nakuplja šlajm u grlu, ne kašljem i ne puni mi se nos, normalno dišem ali imam osjećaj kao da se taj šlajm spušta iz nosa u grlo. Naime, jučer sam taj šlajm izbacila, (ne kašljanjem), i izašao je krvavi ugrušak koji mi je djelovao kao komad nečega što nije inače normalno kada izbacujem šlajm koji mi stoji u grlu. Grlo mi je crveno ali ne boli me, tu i tamo malo zagrebe ali ništa strašno. Svakih par dana me boli glava, točnije područje oko sinusa! sve u svemu ne bi se zabrinula da se nije pojavio taj komad nečega krvavog! Ako znate bilo šta u vezi ovoga, molim pomozite!

Hvala!

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

11.08.2014. 22:40

Poštovana,ukoliko se izbacivanje krvavog ugruška ponovi ( možda se radi samo o izoliranoj epizodi zbog pucanja krvne kapilare), svakako učinite ORL pregled i fiberendoskopiju kako bi se lokaliziralo mjesto krvarenja. Obzirom na postnazalnu sekreciju i učestale glavobolje, nije isključen ni CT sinusa.