Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Čudni simptomi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

31.10.2013. 10:15

Poštovani,
imam sina od 2,5 godine. Ide u vrtić. Do sad je imao 3 upale uha (prvu sa mjesec i pol). Prije 3 tjedna je 2 dana povraćao (tada je vladala crijevna viroza, i ja sam dobila nakon njega...no njemu često curi nos pa samo mislili i da je od sekreta). Od tada mu je apetit nikakav, jedva da išta jede, niti doma niti u vrtiću. Vode pije dosta. I često gura ruke u usta, nervozno (niknuli su svi zubi).
Zadnja 2 dana je febrilan do 38,8, snižavam temperaturu. Iz nosa mu iz desne nosnice ide sivo-zeleni sekret (ispirem mu nos sa fiziološkom). Sutra nas je pedijatar naručio na bris nosa i grla, budući da mu se čini da je streptokok, a i često mu curi žuto iz nosa. Ono što me najviše brine je što zadnjih par noći nikako ne spava: probudi se oko 3h i kao da je ružno sanjao, i onda krene prevrtanje, kao da ne može naći mjesto i smiriti se. A zadnje 2 noći se zgrči u fetalni položaj s glavom dolje, poput noja, privuče noge k sebi. Sad zadnja 2 dana kako ima temperaturu, nakon Lupoceta/Brufena se smiri i zaspe.Stolicu ima svakih dan do svaki drugi dan.
Molim Vas mišljenje.
Lp!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

06.11.2013. 17:30

Potrebno je obaviti kontrolni pregled pedijatra.