Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


glavobolja kod dvogodišnjaka


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

scorpio

31.03.2014. 18:00

Poštovani,
imam djevojčicu od 2g. i 2mj. koja mi se danas požalila da je boli glava. S obzirom da je cijeli dan razdražljiva što inače nije, vjerujem da je to i istina,a ne nešto što je možda čula u vrtiću. Kako ublažiti glavobolju djetetu te dobi?
Unaprijed zahvaljujem,
Srdačan pozdrav,

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

07.04.2014. 14:20

Lijekovi koje dajete protiv temperature djeluju i protiv bolova - paracetamol ili ibuprofen u dozama koje ćete naći u uputama lijeka.

petrisima

27.04.2014. 22:55

poštovani!!!!
imam djevojčicu 5 i pol godina i žali se na bol između obrva više sinusi ,nikad prije nego što je prije 2 godine imala udarac u tom predjelu pri padu,bila hitna sve poslije u redu previjali koji put i ni nevidi se kazu nije bilo strašno ali nakon nekog vremena poslije toga ona se žali da je cuka i boli točno na tom mjestu i toj rupici kaže,obavili sve pretrage i mr mozga,očni psihološki pregled,krv ,mokraća eeg glave orl uglavnom sve i sve u redu,nema jake bolove da povraća i vrišti jednostavno se žali da je boli i cuka,primjetila sam da je u većini kad je neka promjena vremena pa da li je moguće da će je tako sad često kao što su nam to spomenuli jer je bio udarac u sinuse i da će je to pratiti tokom života
Unaprijed zahvalna!!!zabrinuta majka

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

28.04.2014. 12:20

Ne nalazim povezanost između udarca i glavobolja u predjelu sinusa. Treba napraviti ORL pregled i kontrolu neuropedijatra.